Vacature: Timmerman Houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 17,-
  • Standplaats Gorredijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Lijkt het jou leuk om het vak timmerman houtskeletbouw te leren? Of ben jij een ervaren timmerman en wil een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature in de omgeving van Drachten wellicht iets voor jou!

Als timmerman in de houtskeletbouw werk je voornamelijk in de montage van de houtskeletbouw voor woningen. Tevens monteer je kappen en wanden en breng jij diverse soorten gevelbetimmering aan en plaats je gootrekken. Naast deze werkzaamheden behoort het plaatsen van prefab bergingen en carports ook tot je takenpakket. Ben jij een startende timmerman en leergierig om het vak te leren? Dan bespreken we ook graag de mogelijkheden met je.

Functie-eisen

  • geen hoogtevrees
  • aanpakkers mentaliteit 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aannemen van timmerwerken. Het bedrijf, met ongeveer 30 medewerkers, is gevestigd in de omgeving van Drachten.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd en bij goed functioneren behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Een vca certificaat is gewenst maar indien je deze niet hebt dan zullen wij jou hier van voorzien. Het bruto uurloon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt en ligt tussen de  10,85 en 17,23 o.b.v. de cao Bouwnijverheid.

Lijkt het jou leuk om als timmerman aan de slag te gaan? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Solliciteren op de vacature Timmerman houtskeletbouw kan tot 6 juli. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via