Vacature: Allround operator 2-ploegendienst

  • Salaris Tussen € 2250,- en € 3250,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij de vliegende keeper met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je daarnaast graag onderdeel van een enthousiast team? Dan is deze vacature van allround operator echt iets voor jou! 

In deze rol als allround operator ben je van a-z verantwoordelijk voor de productie van bloem en meel. Afwisselend ben je druk met het bedienen van de verschillende machines en het laden van de vrachtwagens. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat er altijd genoeg voorraad is van het eindproduct. Je bent technisch genoeg om kleine storingen op te lossen, hebt hygiëne hoog in het vaandel staan en houdt oog op de kwaliteit van het eindproduct. Als allround operator kom je bij dit bedrijf in een veelzijdige en verantwoordelijke functie terecht!

Functie-eisen

Naast jouw enthousiasme en gedrevenheid breng jij de volgende zaken met je mee:

  • Technische kennis en ervaring in een proces omgeving
  • Bereid om consignatiedienst te draaien in het weekend en de nacht (eens per 3 à 4 weken)
  • Woonachtig in de directe omgeving van Uithuizermeeden

Over het bedrijf

Onze klant is dé producent van meel en bloem voor de Nederlandse bakkerijen. 

Wat wij bieden

Als allround operator kan je een salaris verwachten tussen € 2.250,- en € 3.250,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van jouw ervaring. De toeslag voor de consignatiedienst komt hier nog overheen. 

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan als allround operator? Solliciteer dan direct! Je kunt reageren op 8 juli. Als je nog vragen hebt, kun je contact met ons uitzendbureau in Spijk opnemen: 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via