Vacature: Medewerker terrein onderhoud

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Terherne
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij ontzettend handig en op zoek naar een baan met veel afwisseling? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Terherne zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker terrein onderhoud. Je komt te werken op een park waar het elke zomer super druk is met mensen die van hun vakantie willen genieten. Dit kan mede dankzij jou! Dus ben jij op zoek naar een baan waar je een super divers takenpakket hebt? Reageer dan snel!

Als Medewerker terrein onderhoud zorg jij ervoor dat het park en netjes bij staat. Er wordt van je verwacht dat je allround inzetbaar bent. Zo zal je maaien en schoffelen, maar ook als een lamp vervangen moet worden of als er iets geboord moet worden zorg jij ervoor dat alles vervangen of gemaakt wordt. Je houdt er van om lekker bezig te zijn en jij bent klantvriendelijk. Elke vrijdag zorg je ervoor dat de klus geklaard wordt. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in het zomer seizoen, meestal ben je per week een halve dag aan het werk, maar met drukte kan het ook voorkomen dat je een hele dag bezig bent. Denk jij dat dit de perfecte baan voor jou is? Reageer dan snel!

Functie-eisen

  • beschikbaar op vrijdag
  • gepensioneerd (bij voorkeur)
  • allround inzetbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vakantiepark uit de regio Terhorne. Er heerst een fijne sfeer en werkplezier staat op de eerste plaats. Het is een klein en hecht team, elke zomer zorgen jullie er met elkaar voor dat de vakantieganger het naar hun zin hebben en tevreden het vakantiepark verlaten.

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor de zomerperiode, waarbij je werkdag op vrijdag plaats zal vinden. Het salaris is conform de recreatie cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11,- tot € 12,- bruto per uur.

Ben jij de handige Harry die wij zoeken en wil je graag aan het werk als Medewerker terrein onderhoud? Solliciteer dan voor 4 juli. Heb je nog vragen over de vacature ' Medewerker terrein onderhoud'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via