Vacature: Koerier meubels

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Wolvega
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Heb jij ervaring in het magazijn? En lijkt een combinatiefunctie jou fantastisch? Lees dan snel verder! Bij onze opdrachtgever in Wolvega kan je aan de slag in een combifunctie. Dit houd in dat je in het magazijn werkt en als bijrijder/koerier mee gaat. We zoeken een gemotiveerde medewerker die zo snel mogelijk aan de slag kan. Het leuke van deze functie is dat je meteen op contract komt bij onze opdrachtgever. Dus wil jij graag aan de slag in een combifunctie? Solliciteer dan snel!

De werkzaamheden zijn super divers je kan hierbij denken aan bestellingen bezorgen, klanten ontvangen, producten mee geven die besteld zijn, uitgifte van goederen, afrekenen en daarnaast verwerk je alles in de administratie. Naast alle werkzaamheden die met de uitgifte van goederen te maken hebben ben je ook verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen, Hierbij kun je onder andere denken aan de retouren, deze moeten worden gecontroleerd op schade en wanneer nodig worden deze gedemonteerd. Verder zorg je er voor dat het magazijn schoon en netjes blijft zodat alle producten op de juiste plek staan zodat jullie alles snel en efficiënt kunnen leveren. Tijdens het werk ben je vele aan het tillen sjouwen, de sportschool is dus niet meer nodig in de avontuurtjes. Ben jij enthousiast geworden? We vertellen je graag meer!

Functie-eisen

  • hef-/reachtruckcertificaat (bereid om te halen)
  • fysiek sterk
  • woonachtig in de omgeving van Wolvega

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een familiebedrijf er zijn korte lijntjes en er heerst een ons kent ons sfeer. Ze geven jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te denken over eventuele verbeteringen binnen het bedrijf. Je komt te werken in een hecht team en ze zijn op zoek naar een medewerker die voor onbepaalde tijd bij hun aan de slag wil. Kortom veel mogelijkheden binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van 37 uur per week. Het bruto uurloon is conform de cao Detailhandel non-food wonen en ligt tussen de 11,- en 13,- daarnaast krijg je vergoeding in de reiskosten. Abiant verzorgt de werving en selectie voor deze vacature, je treed dus rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst.

Begin jij het liefst zo snel mogelijk als bijrijder meubels bij onze opdrachtgever? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 5 juli tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature 'Koerier meubels' ? Neem dat contact op met ons uitzendbureau in Joure op telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via