Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij altijd al willen werken in de buitenlucht? Lees dan snel verder! Grondig reinigen is iets waar jij ontzettend goed in wil worden. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Joure zoeken we een industrieel reiniger. Je gaat werken in dagdiensten en gaat heel Friesland door naar verschillende projecten. Dus wil jij graag als industrieel reiniger aan de slag? Solliciteer dan nu!

Als industrieel reiniger zijn je taken ontzettend afwisselend. Zo ben je  de ene dag verantwoordelijk voor de reinigingswerkzaamheden in de (food)industrie en ben je de volgende dag bijvoorbeeld aan het glazen wassen. Je komt daarbij op veel verschillende plaatsen in de hele provincie Friesland. Het is belangrijk dat je met 2 benen op de grond blijft staat maar in dit geval werk je ook regelmatig op hoogte. Hoogtevrees is daarom niet gewenst. Meestal werk je samen in een team van 2 tot 4 personen. Het kan ook voorkomen dat je zelfstandig met de bedrijfsauto op pad gaat. Het is daarom een vereiste dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Het is is niet nodig om ervaring als industrieel reiniger te hebben.  Heb je al wel ervaring opgedaan in een vorige baan, is dit natuurlijk mooi meegenomen. Maar er zijn genoeg collega's die je het vak graag willen leren. Dat is het mooie van werken in een team, je kunt van elkaar leren en blijven ontwikkelen!

Functie-eisen

  • woonachtig in een straal van 30 km rondom Joure
  • VCA- certificaat (of bent bereid dit binnen 3 maanden te halen)
  • rijbewijs b

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste - als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheidt zich door de kernwaarden: vakkundig, betrouwbaar en teamwork. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 40 uur in de week bij een schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Joure. Ze zijn op zoek naar een vaste medewerker die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform de schoonmaak cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11,- tot € 13,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed.

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als industrieel reiniger in Joure? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voor 6 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Industrieel reiniger'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via