Vacature: Leerling voeger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij altijd al voeger willen worden? Dan is dit je kans! Bij onze opdrachtgever in Franeker kan je intern of met een Bbl opleiding worden opgeleid tot voeger! Je zal beginnen als leerling voeger en vanuit daar kan je verder doorgroeien. De ervaren voegers bij onze opdrachtgever leren jou graag alle fijne kneepjes van het vak. Dus wil jij graag beginnen als leerling voeger? Solliciteer dan snel!

Als leerling voeger leer je gevels te renoveren. Dit doe je door eerst oud voegwerk te verwijderen met behulp van een hak-breekhamer en een slijptol. Wanneer je het hakken goed beheerst, leer je na verloop van tijd ook voegen. Je gaat met een ervaren collega op stap die jou het vak gaat leren. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om door te groeien zodat je op langere termijn de functie zelfstandig kunt uitvoeren. Ervaring is dus niet nodig wanneer je beschikt over een B rijbewijs en een gezonde dosis motivatie ben je van harte welkom bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

  • je volgt of gaat een BBL opleiding volgen (bij voorkeur)
  • B rijbewijs
  • Vca-certificaat (bereid te halen via Abiant)
  • geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is ooit begonnen als een eenmanszaak en is de loop van de jaren uitgegroeid tot een groot en bloeiend bedrijf. Inmiddels werken er ruim 40 mensen en zitten ze in een prachtig pand in Franeker. Ze werken in verschillende segmenten in de markt maar hoofdzakelijk bestaat hun klantenkring uit : bedrijven, overheden en particulieren. Daarnaast staat professionaliteit hoog in het vaandel en zijn ze sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Er hangt een fijne sfeer iedereen kent elkaar en er heerst een ons kent ons sfeertje.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime baan voor de periode van je scholing, afhankelijk van waar je de opleiding gaat volgen. Daarnaast bieden wij een salaris conform de schoonmaak cao dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal eerst tussen de €11,- en €13,- bruto per uur zijn. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 07:00 uur - 16:00 uur. 

Wil jij binnenkort nog starten als leerling voeger? Solliciteer dan voor 7 juli. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via