Vacature: Leerling betontimmerman

  • Salaris Tussen € 5,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eastermar
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij twee rechterhanden en werk je graag in de buitenlucht? Dan ben jij misschien wel de leerling betontimmerman die wij zoeken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel deze vacature verder!

Als leerling betontimmerman heb je een diverse en verantwoordelijke functie. Tot jouw takenpakket behoort onder andere het afmeten en plaatsen van traditionele- en systeembekisting. Daarnaast ga je beton storten en assisteer je de ervaren voorman bij alle voorkomende werkzaamheden. Je werkt altijd met dezelfde ploeg collega's vanaf het begin van een project tot dat alles klaar is. Je gaat op pad met echte vakspecialisten die jou graag alle kneepjes van het vak willen leren. Tenslotte word jou de mogelijkheid geboden om door te ontwikkelen naar zelfstandig timmerman. 

Functie-eisen

- aanpakkers mentaliteit
- VCA certificaat (of bereid deze op korte termijn te halen) 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een klein bedrijf met echte aanpakkers. Je komt te werken in een team met 3 collega’s, het zijn echte aanpakkers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. Je werkdagen zijn van 7:00 tot 16:00 uur. Wil jij liever 32 uur werken? Dat is ook in overleg mogelijk. Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een geldig VCA certificaat. Als je deze niet hebt, is het mogelijk om via Abiant een dagcursus te volgen met aansluitend een examen.

Jouw bruto uurloon zal conform het cao Bouw & Infra tussen de €5,79 en €11,21 zijn. Het exacte loon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Bovenop het bruto uurloon ontvang je een ATV vergoeding van 7,87%.  Daarnaast wordt je door Abiant voorzien van werkkleding.  Ben jij de leerling betontimmerman die wij zoeken? Dan komen we graag met jou in contact! Graag zien we uiterlijk 7 juli jouw sollicitatie tegemoet. 

Deel deze vacature via