Vacature: Schoonmaakmedewerker Waterhuizen - Westerbroek

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 28 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Iedere dag in de periode van 18 juli tot en met 29 juli zorg jij ervoor dat de kantine, toiletten en kantoren weer helemaal schoon zijn! Dit doe je op twee scheepswerven bij Waterhuizen en Westerbroek.

Als schoonmaakmedewerker werk je deze periode van maandag tot en met vrijdag. Iedere werkdag ga je aan de slag op één van de twee scheepswerven. Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag vrijdag is van 08:00 tot 12:00 bij de locatie in Waterhuizen en dinsdag en donderdag van maak je ook van 12:30 tot 14:30 bij de locatie in Westerbroek schoon.

Jij zorgt ervoor dat de kantoren en vergaderzalen weer netjes zijn, maar ook het schoonmaken van de toiletten en keukens horen bij je takenpakket . Nadat je er voor gezorgd hebt dat je alle schoonmaak spullen bij elkaar hebt gepakt ga je aan de slag en als de locatie weer brandschoon is, zit je werkdag erop en ga jij tevreden naar huis.

Functie-eisen

  • Nauwkeurig kunnen werken 
  • Ook op minder nette locaties werken is voor jou geen probleem
  • Bij voorkeur in bezit van een auto of brommer

Over het bedrijf

Je gaat werken voor schoonmaakbedrijf dat actief is in Noord-Nederland. Als medewerker voor dit schoonmaakbedrijf ben je het visitekaartje bij de klanten. Kwaliteit en zorgvuldigheid is iets wat ze erg belangrijk vinden.

Wat wij bieden

Wij bieden een tijdelijke baan van 18 juli tot en met 29 juli als schoonmaakmedewerker voor 26 uur per week. Het uurloon tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur.

Heb jij interesse in de vacature als 'Schoonmaakmedewerker Waterhuizen-Westerbroek? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 17 juni 2022.

Mocht je nog vragen hebben over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? 

Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.


Deel deze vacature via