Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

 • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
 • Aantal uren per week 28 uur
 • Standplaats Dronryp
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ster in multi-tasken? Heb jij altijd het overzicht in een hectische omgeving? En weet jij de juiste vragen de stellen in een telefoongesprek zodat je de klant optimaal kunt helpen? Dan is dit een baan die bij jou past. Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt van de organisatie en weet jij de inkomende gesprekken op de juiste manier te verwerken en door te verbinden. 

Dit zijn verschillende type gesprekken. Dit kunnen aanvragen zijn voor offertes, storingen, vragen over het systeem en bestellingen van producten. Daarnaast komen er ook klanten langs op locatie die hartelijk worden ontvangen door jou en worden verwezen naar de desbetreffende afdeling. Ten slotte kun je goed overweg met administratieve taken en leg je alles goed vast in de desbetreffende systemen. Kortom jij bent de spin in het web en hebt meerdere taken om het bedrijf te ondersteunen. We zoeken iemand die 24-28 uren beschikbaar is per week. De werkdagen zijn doordeweeks van 08:30-17:00 op locatie in de regio van Leeuwarden. Het is een baan voor langere tijd met grote kans om op contract bij de opdrachtgever te blijven.

Functie-eisen

Voor deze functie als commercieel medewerker binnendienst zoeken wij iemand die voldoet aan het volgende profiel:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO-opleiding die aansluit bij de baan.
 • Je kan goed communiceren, plannen en weet goed prioriteiten te stellen.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs.
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels, Fries is een voordeel.
 • Je hebt ervaring in een rol met veel klantcontact en je hebt kennis van ICT.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende aanbieder op het gebeid van professionele totaaloplossingen voor bedrijven. Het bedrijf verzorgt de kantoorartikelen voor elke onderneming en beheert totaaloplossingen op het gebied van IT. Ze spelen een rol in automatisering van bedrijfsprocessen en werken met meerdere specialisten zodat ze op een deskundige manier advies en oplossingen bieden aan klanten in het MKB segment. Het bedrijf heeft een team van 15 mensen verdeeld in onder andere adviseurs, monteurs en verkoop. Het is een bedrijf waar je veel verantwoordelijkheid en vertrouwen krijgt. En waar er verwacht wordt dat je hier mee om kan gaan en tot een succes brengt. Het is een bedrijf wat een Friese cultuur kent waarin iedereen op een zelfde niveau staat en met elkaar omgaat. Er heerste een gezellige en vriendelijke sfeer. Daarnaast wordt er tijd gestoken in de medewerkers in de vorm van veel contact en trainingen. Een plek waar je jezelf goed kan ontwikkelen en met plezier naar je werk gaat.

Wat wij bieden

We bieden bij deze opdrachtgever een aanstelling voor langere tijd met een grote kans op een vast contract bij goed bevallen. Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris van €13.50 tot €15 euro per uur, afhankelijk van ervaring.
 • Een contract voor lange tijd.
 • 8% vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • Een hecht en gezellig team waarin jij jezelf kunt zijn.

Wil jij in aanmerking komen voor de vacature 'commercieel medewerker binnendienst'? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op voor 13 juli. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de vestiging in Veenwouden op telefoonnummer 0511- 72 60 00. Wie weet mogen wij jou dan snel uitnodigen voor een kennismaking.

Deel deze vacature via