Vacature: Koerier Assen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je graag onderweg en ken jij het wegennet in Noord-Nederland op je duimpje? Ben je daarnaast een echte aanpakker en klantvriendelijk? Dan hebben wij een functie als koerier voor jou!

Voor een koeriersbedrijf zijn wij op zoek naar een pakketbezorger. Als koerier breng je pakketten langs bij particulieren en bedrijven in de omgeving Groningen, Drenthe en Friesland. Omdat de werkbussen in Assen staan zijn we op zoek naar iemand die met eigen vervoer naar deze locatie kan rijden. Je werkdag start met je bestelbus vanuit Assen en de werktijden zijn van 11.30 tot 18.00/19.00. Je zorgt dat je hier op tijd met eigen vervoer bent. Vervolgens ga je met de bestelbus op pad om de pakketten die op jouw bezorglijst staan langs te brengen. Omdat je goed bekend bent met het noordelijk wegennet, kies je de meest praktische routes en weet je de lijst voor het einde van de dag af te werken. Bij het afleveren van de pakketten neem je een klantvriendelijke en representatieve houding aan zodat klanten hun post met een tevreden gevoel in ontvangst nemen. De pakketten die je bezorgt kunnen tot wel 20 kg per stuk wegen. Wees je ervan bewust dat dit een functie is die een goede fysieke gesteldheid vergt.

Functie-eisen

  •  Per direct beschikbaar
  •  In staat om zware pakketten te tillen
  •  In het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bezorgt in heel Noord-Nederland. Er heerst een plezierige werksfeer waar in overleg veel mogelijk is.

Wat wij bieden

Het bruto-uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen €10,- en €12,- zijn.
Interesse in de vacature van Koerier? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 26 augustus 2022.

Vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.


Deel deze vacature via