Vacature: Constructiewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij al jaren ervaring als constructiewerker. En wil je graag je kennis en ervaring delen met je collega’s? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Lemmer zijn we op zoek naar een ervaren constructiewerker. Je komt te werken in een super gezellig team. Daarnaast ben je onmisbaar voor het team dankzij jou kennis. Dus wil jij graag als constructiewerker aan de slag? Solliciteer dan snel!

Als constructiewerker werk je mee in de fabriek aan de productie van vijzelschoepen. De schoepen vormen het belangrijkste onderdeel van de productie van vijzels. Het gaat hierbij voornamelijk om staal en af en toe ook om roestvrij staal. De producten van dit bedrijf bestaan vooral uit vijzels, beluchters en fijnroosters. Voor deze functie is het belangrijk dat je goed van een tekening kunt lezen en dat het balletje bij jou snel aan de rol is. Je zult namelijk ook ingezet worden op lastige projecten. Omdat jij jezelf al bewezen hebt in het verleden ben je snel ingewerkt en zit je hier gelijk goed op je plek. Ook als je nog geen ervaring hebt in dit specialistische vak ben je hier van harte welkom. Ben jij op zoek naar een baan met vastigheid? Dan zit je hier op het juiste adres.

Functie-eisen

  • leergierig
  • technische opleiding
  • nauwkeurig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de markt. Met bijna 150 jaar internationale ervaring hebben ze verstand van zaken en kom je bij een indrukwekkende en enthousiaste werkgever terecht. Een ding is zeker: jij wordt deel van een familiebedrijf waar ze om jou en je talent geven. Er werken ruim 150 medewerkers binnen dit bedrijf, maar dat zou je zeker niet zeggen. De cultuur van het bedrijf is namelijk nog hetzelfde als toen ze een kleine speler op de markt waren. Dat maakt dit bedrijf een unieke werkgever. Enthousiast? Solliciteer direct of bel even dan bespreken we de mogelijkheden voor jou binnen dit bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 12,- en € 15,-.

Wil jij aan het werk als constructiewerker? Solliciteer dan voor 9 juli! Heb je nog vragen over de vacature "constructiewerker"? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via