Vacature: Medewerker sloopwerkzaamheden

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij een medewerker die sloopwerkzaamheden wil uitvoeren door heel Noord-Nederland ? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Onze opdrachtgever is op zoek naar echte aanpakkers! Samen met je collega's ben je als medewerker sloopwerkzaamheden verantwoordelijk voor alle (voorbereidende) werkzaamheden rondom de demontage en sloop van hoog- en laagbouw. Denk daarbij aan muren en vloeren.

De voorkeur gaat uit naar iemand die fulltime beschikbaar is; ben je aantal (vaste) dagen per week beschikbaar dan is dat zeker bespreekbaar.

Functie-eisen

  • ervaring / affiniteit met sloopwerkzaamheden of de bouwsector
  • een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving Groningen is gespecialiseerd in de sloop en demontage van hoog- en laagbouw met in het bijzonder liften. De opdrachten vinden vooral plaats in drie noordelijke provincies. Het betreft een klein bedrijf met korte lijnen waarbij goede sfeer belangrijk is.

Wat wij bieden

Een contract voor (on)bepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden Jouw salaris wordt gebaseerd op jouw leeftijd (jeugdschalen), ervaring en is conform de cao bouw en infra. Denk daarbij aan een bruto uurloon tussen € 11- en € 14,-. Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je een paar veiligheidsschoenen, helm en een persoonlijk kledingpakket.

Kom jij het team van onze opdrachtgever versterken? Solliciteer dan uiterlijk 13 juli aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'medewerker sloopwerkzaamheden' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via