Vacature: Wasserette medewerker Ameland

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nes
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil je aan de slag in de schoonmaak en tegelijk het eiland gevoel ervaren? Een baan met afwisseling tussen het schoonmaken van vakantiewoningen en werken in de wasserette? Een verblijf op Ameland wordt voor jou geregeld andere mogelijkheid is dagelijks met de sneldienst terug naar de wal te gaan. Kinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Op het prachtige Ameland zoeken wij per direct medewerkers voor in de wasserette en het schoonmaken van vakantiehuisjes. De werkdag ziet er als volgt uit: s ‘ochtends om 7 uur stap je op de sneldienst vanaf Holwerd naar Ameland. Na de overtocht van 20 minuten staat de bedrijfswagen voor je klaar op de pier. Deze is uitgerust om die dag samen met je collega langs de vakantiehuizen te gaan om deze weer schoon en netjes te maken voor de volgende groep vakantiegangers. Dit houdt in dat de woning weer wordt schoongemaakt en het schone linnengoed wordt gebracht. Als jullie klaar zijn rijden jullie naar de bedrijfslocatie in Nes om de bedrijfswagen weer te vullen voor de volgende dag. Daarnaast help je een paar uren in de wasserette om het linnengoed weer op orde te maken zodat alle vakantiehuisjes kunnen worden voorzien van schoon beddengoed. Er wordt regelmatig gerouleerd tussen het schoonmaken van de woningen en het werken in de wasserette. Dit houdt het werk afwisselend en zorgt er ook voor dat je genoeg uren kunt werken. De maandag en de vrijdag zijn de drukste dagen omdat er dan gewisseld wordt van bewoners. Kortom op die dagen moet er het meeste worden schoongemaakt. Om 16:45 stap je weer op de sneldienst terug naar Holwerd en zit de werkdag er op. De opdrachtgever vergoed de kosten van de overtocht van de sneldienst waardoor je snel weer in Holwerd bent.

Functie-eisen

  • Representatief en professionele houding
  • Sociaal
  • Doorzettingsvermogen
  • Goede fysieke gesteldheid
  • Rijbewijs (pre)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van het beheer en schoonmaak van vakantiehuizen van particulieren. Daarnaast hebben ze ook enkele zakelijke klanten op het eiland. Het is een familiebedrijf waar met 7 mensen hard wordt gewerkt voor een mooi en schoon resultaat. Het bedrijf is laagdrempelig en houdt van open communiceren. Veel van werknemers hebben bij goed bevallen een vaste aanstelling gekregen. Dit biedt kansen voor jou! Daarnaast is het een gezellige groep collega’s waarmee je werkt en dat op misschien wel het mooiste plekje van ons land. Het bedrijf steekt veel tijd en energie in het ontwikkelen van haar werknemers. Kort samengevat een leuk en eerlijk bedrijf om voor te werken met volop kansen om jezelf door te ontwikkelen en een vaste aanstelling te verdienen.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime of parttime functie, aantal ure zijn in overleg. Het bruto uurloon is conform de RAS CAO en ligt tussen de € 11,- en € 14,-. Daarnaast is er een goede pensioenregeling, opbouw van vakantiegeld en aan het einde van het jaar een bonus voor alle werknemers. Daarbij worden de kosten van de sneldienst door de opdrachtgever vergoed en zijn er mogelijkheden om op het eiland te verblijven (dit in overleg met de opdrachtgever). Bij goed bevallen is er een grote kans om vast op contract te komen bij de opdrachtgever. 

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Reageer dan via onze website voor 13 juli en wie weet ben je binnenkort op het mooie Ameland aan de slag. Heb je nog vragen of zijn er dingen onduidelijk? Neem dat contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 0511 726 000.

Deel deze vacature via