Vacature: Parttime schoonmaker vakantiewoningen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Terkaple
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Ben jij pas tevreden als schoon ook écht schoon is? Laat jij het interieur van vakantiewoningen weer glimmen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens toenemende drukte is onze opdrachtgever op zoek naar schoonmakers voor diverse vakantieparken. De locaties zijn onder andere: Eernewoude, Terherne, Terkaple en Koudum.  Als schoonmaker zorg jij er samen met je collega's voor dat de vakantiewoningen weer spik en span zijn voor de volgende bezoekers. 

Je werkzaamheden bestaan uit onder andere het verschonen van de bedden, schoonmaken van sanitair, keuken en  meubilair en het stofzuigen en dweilen van de vloer.  

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Eernewoude, Terherne, Terkaple of Koudum

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een super leuk schoonmaakbedrijf waarbij er snel geschakeld wordt. Ze zijn breed georiënteerd en in overleg  is er veel mogelijk.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie en jouw werkdagen zijn op maandag en vrijdag. Je begint je werkdag om 9:00 uur tot ongeveer 15:00 uur. Het salaris is conform cao Schoonmaak tussen €11,- tot €12,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in de directe omgeving van één van de vakantieparken.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker op één van de locaties? Solliciteer dan voor 11 juli.  Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker vakantiewoningen'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen, telefonisch te bereiken op 0512 220 440.

Deel deze vacature via