Vacature: Metselaar

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Letterlijk je steentje bijdragen aan mooie nieuwbouw- en renovatieprojecten voor onze opdrachtgever in Leeuwarden, dat is wat jij gaat doen als metselaar!

Je krijgt als metselaar bij dit bedrijf een afwisselend takenpakket. En het mooie hiervan is dat je niet perse meters hoeft te maken, kwaliteit leveren is veel belangrijker. Als metselaar  ga je aan het werk op verschillende plekken in Noord-Nederland en voer je de werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband uit. Elk bouwwerk vraagt zijn eigen aanpak en daarom is het belangrijk dat je het metselwerk goed voorbereid. Van te voren lees je de werktekening goed door zodat je kunt bepalen welke materialen je nodig hebt. Daarna is het tijd op de werkzaamheden uit te voeren.  Deze werkzaamheden bestaan uit; specie mixen, vaststellen van metselverband, stenen op maat zagen, afwerken van voegen, je plaatst lateien en voert metselwerk uit met behulp van profielen en metseldraad. Heb jij geer ervaring als metselaar maar wil je het vak leren? Ook dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • aanpakkers mentaliteit 

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf met een uitgebreid takenpakket van diensten. Het bedrijf is actief door het hele land voor onder andere woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week en bij goed functioneren een vast contract. Ook een werkweek van 4 dagen is bespreekbaar. Indien je niet in het bezit bent van een VCA certificaat bieden wij jou deze aan. Het bedrijf geeft jou ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met doorgroeimogelijkheden. Het bruto uurloon is conform de cao schoonmaak en ligt tussen de € 13,- en € 17,-. 

Start jij liever vandaag dan morgen als metselaar? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 11 juli tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature metselaar? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via