Vacature: Gevelspecialist

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Houd jij van werken in de buitenlucht en ben jij een ervaren gevelspecialist? Dan is onze opdrachtgever in de omgeving van Leeuwarden op zoek naar jou!

Als allround gevelspecialist ben jij dagelijks bezig met verschillende voeg- en metselwerkzaamheden, scheurherstel en betonreparaties. Je hebt kennis van zaken en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Als allround gevelspecialist ga jij geen enkele uitdaging uit de weg!

Functie-eisen

  • werkervaring als gevelspecialist
  • rijbewijs B en/of C 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf in de regio van Leeuwarden. Het bedrijf heeft een uitgebreid pakket van diensten zoals: schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, gevelrenovatie en betonrenovatie. Het bedrijf is werkzaam voor onder andere woningcorporaties, overheid, zorginstellingen, maar ook particulieren.

Wat wij bieden

Het bedrijf biedt jou doorgroeimogelijkheden en daarnaast is er ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een fulltime (38 uur) functie voor langere tijd. Het bruto uurloon is conform de cao Schoonmaak en zal liggen tussen de € 13,00 en € 15,50 per uur. Voor deze functie heb je een VCA certificaat nodig. Mocht je niet in het bezit zijn van een VCA certificaat dan kan je deze via Abiant behalen. 

Ben jij de gevelspecialist die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien we graag uiterlijk 11 juli jouw sollicitatie tegemoet! Heb je nog vragen over deze vacature Gevelspecialist? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via