Vacature: Productiemedewerker beton

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Strijk jij graag de mouwen op om fysiek werk te verrichten? Wil jij een bijdrage leveren aan het maken van een mooi product? Solliciteer dan op de functie van productiemedewerker beton! 

Wegens opschaling in het bedrijf zijn wij op zoek naar zowel ervaren als startende productiemedewerkers. Je gaat in teamverband samenwerken aan het produceren van betonelementen voor de agrarische- en infrasector. Vanaf tekening ga jij de volgende werkzaamheden verrichten: opbouwen van mallen, bewapening plaatsen, plaatsen van schotten, ontkisten van de elementen, storten van beton, schoonmaken van de mallen en de werkvloer en het controleren van de producten.

Functie-eisen

  • technische tekeningen kunnen lezen
  • affiniteit met beton
  • woonachtig in de omgeving van Emmen 

Over het bedrijf

Het bedrijf produceert silosleufwanden en keerwanden voor de agrarische en infrasector. Naast het produceren van deze prefab-betonproducten produceren ze ook voor de moderne stallenbouw waaronder de Perfect Cow Floor. Er werken gemiddeld tussen de 15 en 20 medewerkers in de productie. Mocht je nog geen ervaring hebben met de werkzaamheden dan zal een ervaren collega jou de kneepjes van het vak gaan leren. Het betreft een functie in dagdienst. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en bij goed functioneren is er werk voor langere tijd. Het salaris is conform cao Betonproductenindustrie en zal liggen tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur. Het zou mooi zijn wanneer je een VCA certificaat hebt, maar mocht je dit certificaat niet hebben dan kun je deze via Abiant behalen.

Ben jij de productiemedewerker in de beton die onze opdrachtgever zoekt? Dan komen wij graag met je in contact en kun je tot en met 12 juli solliciteren. Heb je nog vragen over de vacature productiemedewerker beton? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen via telefoonnummer 0591 70 11 01

Deel deze vacature via