Vacature: Schoonmaker dagdienst

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Schoonmaken is inmiddels bijna je hobby te noemen! Je bent gek op schone kantoren en daar beleef je ook veel plezier aan! Wil jij graag lekker schoonmaken onder kantoortijden en weten waar je aan toe bent? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken we een ervaren schoonmaker maar ook als je ervaring hebt komen we graag met je in contact. Dus ben jij de schoonmaker die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Als schoonmaker kom je bij verschillend bedrijven te werken, maar stuk voor stuk zijn ze mega blij met jou! Hun vaste schoonmaker die stiekem ook een bijzonder plekje heeft in het team. Jij bent immers de gene die alles weer fris en fruitig er uit laten zien en laat ruiken. Je werkt zelfstandig maar je collega’s zijn niet ver weg. Samen zorgen jullie ook tijdens vakanties dat de planning rond komt. Je werkt dus voornamelijk in dagdiensten en samen met de opdrachtgever kijken jullie welke projecten op welke dagen je kunt oppakken. De ene dag sta je in een uitzendbureau, de andere dag poets je de kantoren bij een productiebedrijf en zo elke week opnieuw. Je krijgt vaste projecten en wanneer gewenst kan dit worden aangevuld met invalwerk. Er is volop werk voor langere tijd, een opdrachtgever voor het leven waar je volop gewaardeerd word. De vacature is ontstaan vanwege het vertrek van 1 van de huidige medewerkers.

Functie-eisen

  • Gemotiveerd
  • Representatief

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf in Joure. Ze vinden het belangrijk dat er goed persoonlijk contact is. Ze proberen zo goed mogelijk met je mee te denken om jou zo thuis te laten voelen. Daarnaast is het inwerktraject altijd zorgvuldig en word je goed begeleid. De eigenaar is ook ontzettend betrokken en is altijd super betrokken met zijn personeel. Onze medewerkers werken er altijd met veel plezier en en zijn al mooie langdurige dienstverbanden ontstaan. Kortom een super leuke werkgever!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor 10 à 20 uur in de week. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11,83 tot € 13,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste schoonmaker die wij zoeken? Solliciteer dan voor 14 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker dagdienst'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via