Vacature: Vakantiewerk productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

Zoek jij voor de zomervakantie een leuke vakantiebaan waar je veel plezier met elkaar gaat beleven? Dan ben je hier op het perfecte adres! Voor een enthousiaste opdrachtgever uit Heerenveen zoeken we een productiemedewerker die bij wil springen in de productie. Niet moeilijk maar beregezellig samen met je collega's! Zet jij de boel razendsnel weer in elkaar?

Het werk is niet moeilijk en je kunt het snel leren! Je gaat aan de slag met het inpakken van plastic onderdelen zodat alles verzend klaar gemaakt kan worden. In de zomer verwachten ze extreme drukte vandaar dat ze op zoek zijn naar 2 medewerkers die het team willen ondersteunen! Wil jij samen met een vriend of vriendin aan het werk? Dan is dit de perfecte vacature voor jullie! Bij goed bevallen is het mogelijk om in andere vakanties ook weer bij te springen. Het leuke van deze vacature is dat je bijspringt waar nodig is maar het grootste gedeelte ga je aan de gang gaan met de orders. Samen met je collega's klaar jij de klus en zorg jij ervoor dat de opdrachtgever weer tevreden is! Bij voorkeur ga je 40 uur in de week aan de slag maar 32 uur is bespreekbaar.

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Heerenveen
  • enthousiast
  • minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • een aantal weken aansluitend beschikbaar in de vakantie

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever staat voor sterke, slimme en heldere oplossingen. Het is een fijn bedrijf met veel opties en mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Persoonlijk contact staat voorop zowel naar hun medewerkers als naar hun klanten. Ze inspireren hun klanten naar alle tevredenheid. Er werken ongeveer 15 mensen binnen het bedrijf. De medewerkers werkenstuk voor stuk al jaren binnen het bedrijf! Je kunt wel zeggen dat het dan super goed bevalt.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een tijdelijk baan. Daarnaast bieden wij een salaris dat passend is bij jouw leeftijd en ervaring. Dit zal tussen de €10,- en €12,- bruto per uur zijn wanner je 21 jaar of ouder bent. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 08:15 - 17:00.  

Wil jij binnenkort nog starten als productiemedewerker? Solliciteer dan voor 13 juli. Mocht je nog vragen hebben over de vacature 'vakantiewerk productiemedewerker' of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via