Vacature: Hoogwerker chauffeur gevel renovatie

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een nieuwe uitdaging waarbij je flink aan de slag kan op hoogte? Heb jij altijd al in een combi functie aan de slag willen gaan? Als hoogwerker chauffeur ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de hoogwerker. En daarnaast voer je werkzaamheden uit, zoals het renoveren van schoorstenen uit. Dus ben jij de hoogwerker chauffeur zonder hoogtevrees en woonachtig in de omgeving van Franeker? Dan zoeken wij jou! Dus reageer snel want je op korte termijn al beginnen.en gevelrenovatie en voegbedrijf. Je zult in het gehele proces een belangrijke schakel zijn, jij zult er voor zorgen dat de vrachtwagen hoogwerker goed bediend wordt. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je gevels gaat hakken, voegen en impregneren, maar ook ga je aan de slag met het renoveren van schoorstenen. Deze werkzaamheden worden verricht in het noorden van het land bij verschillende opdrachtgevers. Wij zoeken een chauffeur die flexibel is en goed zelfstandig uit de voeten komt, jij hebt namelijk een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Samen met jouw collega's zorgen jullie er elke keer voor dat de klus geklaard wordt en de klant tevreden is. Bij het goed bevallen van beide kanten is een dienstverband voor onbepaalde tijd één van de mogelijkheden. Er liggen volop kansen en mogelijkheden binnen het bedrijf!

Functie-eisen

  • technisch inzicht
  • C rijbewijs
  • VCA-certificaat (bereid te halen op kosten van Abiant)

Over het bedrijf

De opdrachtgever is klein begonnen als een eenmanszaak en heeft zich de afgelopen jaren bewezen op de markt en is nu uitgegroeid tot een groot en bloeiend bedrijf. Er zijn tegenwoorden zo’n 40 mensen werkzaam en ze hebben een prachtig pand in Franeker. Ze zijn werkzaam in verschillende segmenten in de makt maar hoofdzakelijk richten ze zich op bedrijven, particulieren en overheden. Bij de opdrachtgever staat professionaliteit hoog in het vaandel en zijn ze sterk in  reinigen, renoveren en onderhoud. Er heerst een fijne sfeer waarbij iedereen elkaar kent.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie het salaris voor deze functie is conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf en bedraagt tussen € 14,- en € 16,- bruto per uur. Je wordt ingeschaald op leeftijd en/of ervaring. 

Ben jij de zelfstandige hoogvlieger? Solliciteer dan voor 12 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Hoogwerker chauffeur gevel renovatie'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via