Vacature: Vakantiewerk schoonmaker kantoorpanden

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Zoek jij een vakantiebaan in de schoonmaak en ben je beschikbaar in week 31 en week 32?  Lees dan snel verder! Voor een schoonmaakbedrijf uit de omgeving zoeken we in Heerenveen schoonmakers die een aantal projecten in Heerenveen kunnen invullen. Enthousiast? We vertellen je graag meer.

Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het stoffen, moppen, stofzuigen en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het gaat om verschillende projecten in Heerenveen. Zo is het mogelijk om in de ochtend te werken maar is er ook een pand wat aan het einde van de middag schoongemaakt kan worden. Onze opdrachtgever denkt graag mee en het is mogelijk om verschillende projecten te combineren. Het is een super leuke plek om te werken en je wordt deel van het enthousiaste team. Wil jij graag aan de slag van 1 augustus tot en met 13 augustus? Ook kijken we graag mee naar aansluitend vakantiewerk mocht je op zoek zijn naar meer uren voor aankomende zomer!

Functie-eisen

  • beschikbaar in week 31 & 32
  • beschikbaar op maandag t/m vrijdag / beschikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf wat veelal opdrachten heeft in het noorden van Nederland. Ze vinden het belangrijk dat de schoonmaakploeg een belangrijk onderdeel is van het desbetreffende bedrijf. Daarom maken schoonmakers uit het team van onze opdrachtgever veelal onder kantoortijd schoon. Ze hebben inmiddels een aantal jaren ervaring en ze gaan vol passie aan de slag! Met een enthousiast team naar een schitterend resultaat. Onze opdrachtgever houdt van snel schakelen en korte lijntjes! Super fijn want dat betekend dat jij misschien volgende week al kunt starten!

Wat wij bieden

Je gaat van maandag tot en met vrijdag, elke middag aan de slag. Het totaal aantal uren  is in overleg en afhankelijk van het project. Het betreft een dienstverband voor langere tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Emmeloord, omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Emmeloord? Solliciteer dan voor 14 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Vakantiewerk schoonmaker kantoorpanden'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via