Vacature: Servicemonteur Groningen

  • Salaris Tussen € 1800,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Wil jij je bijdrage leveren aan een gezonde maatschappij? Als monteur werken in het afvalwatermanagement en zo zorgen voor tevreden klanten? Voor onze relatie met de vestiging in Groningen zijn wij op zoek naar een servicemonteur. Maar wat doe je precies als servicemonteur?  

Als servicemonteur werk je aan het repareren en aanleggen van binnen-en buitenrioleringen. Zonder goed watermanagement en dus een goed werkend riool zou de maatschappij er heel anders uitzien! Ook jij kan je bijdrage leveren aan een gezonde samenleving door samen met je collega’s (preventief) problemen aan de riolering te verhelpen. Je voert (kleine) reparaties uit, daarnaast inspecteer je ook het riool/leidingwerk om te bekijken of je de verstopping zelf kunt verhelpen of dat je hulp in dient te schakelen van je collega’s.  

Samen met je collega’s start je de dag op en spreek je door wat de planning voor de dag is. Je hebt weer een leuke variatie aan werkzaamheden en locaties klaarstaan. Je hebt de kans dat er meerdere meldingen bij zullen komen, maar dat maakt het werk juist zo mooi. Je weet nooit wat er die dag komt, iedere dag is anders. Mensen en bedrijven zijn echt blij als je bent geweest! 

Je dag begint rustig, er staan vier meldingen gereed, variërend van een reparatie, aanleg van een binnenriolering, een inspectie en een verstopping. Middels de tablet heb je een overzicht van alle meldingen voor die dag. Het duurt ongeveer een halfuurtje voor je bij je eerste klant bent. Bij deze klant ben je nog niet eerder geweest, de afvoer zit verstopt. Gelukkig heb jij met je twee rechterhanden de verstopping snel opgelost. Bovendien heb je er door je vakmanschap voor gezorgd dat die verstopping voorlopig niet meer terug zal komen. Je geeft nog een paar tips mee hoe beter om te gaan met het afvalwater en verstoringen te voorkomen. Vervolgens ga je op weg naar je volgende adres om een collega te helpen.  

Je vervolgt je route en bovendien volgen er nog een paar adressen. De dag vloog voorbij. Wat het werk zo leuk maakt, is de afwisseling. Iedere dag is anders, je kunt echt iets betekenen voor je klanten. Met een voldaan gevoel stap je in je bedrijfswagen, de dag zit erop. Ook vandaag heb je veel voor de klanten kunnen betekenen en je bent blij dat je de storingen op hebt kunnen lossen.  

 

Functie-eisen

  • Leergierig, klantgericht, stressbestendig, initiatiefrijk en bovenal servicegericht
  • Rijbewijs B
  • Technisch inzicht hebben; de details leer je bij het bedrijf
  • VCA (of bereidheid deze te behalen)

Over het bedrijf


Onze opdrachtgever is een specialist in alles wat met riolering te maken heeft. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en zijn daarmee onmisbaar voor veel klanten in Groningen, Drenthe en Friesland. Ondanks dat er aan veel grote projecten gewerkt wordt hangt er een gezellige en informele sfeer. Samen met al het personeel wordt er alles aan gedaan om deze sfeer te behouden. Je krijgt dan ook veel inbreng hoe bepaalde dingen beter kunnen. Daarnaast is er veel ruimte voor scholing om jezelf te ontwikkelen.    

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en bijzonder zelfstandige functie met en salaris tussen de € 1800 en € 2800 per maand afhankelijk van je ervaring. Ook heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en is er veel ruimte en budget voor scholing. De kans op een vast contract is erg groot. 

Ben jij een servicemonteur en op zoek naar een nieuw uitdaging? Solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 25 juni 2022.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abiant Groningen op 050 549 28 40

Deel deze vacature via