Vacature: Logistiek medewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als logistiek medewerker heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ben je stressbestendig en zorg je ten alle tijden dat je overzicht hebt over je werkplek. Herken jij jezelf hierin? Dan is de functie als Logistiek medewerker zeker iets voor jou!

Tijdens je werk ben je verantwoordelijk voor de volledige coördinatie en organisatie van de logistieke werkplek, je houdt je bezig met het opstellen van transportdossiers en zorgt dat de binnenkomende vracht op de juiste plek wordt opgeborgen. Daarnaast is het belangrijk dat uitgaande orders en vrachten soepel verlopen. Ook zal je af en toe heftruck of orderpick werkzaamheden verrichten. Of te wel, geen dag is hetzelfde in dit grote magazijn!

Lijkt dit jouw een super toffe functie maar heb je geen heftruck certificaat of ben je onervaren? Ook dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Functie-eisen

  • Heftruck certificaat
  • Je hebt een proactieve houding en ziet het werk
  • Per direct beschikbaar

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Groningen en een begrip in de drankenhandel. Ze bestaan sinds 1888 en is vanaf die tijd niet meer weg te denken. Wat begon als een klein bedrijfje in een keldertje aan de Oosterstraat is vandaag de dag een internationaal leverancier van speciaal dranken.  

Je komt dan ook te werken bij een gezond groeiend bedrijf waar veel uitdagingen zijn voor de toekomst. Een familiebedrijf met korte lijntjes en een gemoedelijke sfeer. Met jouw kennis en vaardigheden draag je bij aan verbeteringen in het logistieke proces.

Wat wij bieden

Ben jij enthousiast geworden en misschien ook wel nieuwsgierig wie jou nieuwe werkgever gaat worden en de functie als "Logistiek medewerker"? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie om je dit in een persoonlijke kennismaking te vertellen. Toch nog vragen? dan mag je natuurlijk altijd even contact op nemen met onze vestiging in Groningen, tel: 050 - 549 28 40 maar wel voor 30 juni 2022.

Deel deze vacature via