Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Netjes, maar secuur slopen! Dat doe jij als sloper bij dit professionele bedrijf waar je écht actieve werkdagen hebt. 

Het team van slopers zoekt versterking. Jouw werkdag richt zich op het slopen van panden en dat kan alle kanten op gaan. Waar je de ene dag in een luxe villawijk aan het slopen bent, kun je de andere dag in een kantoorpand bezig zijn. Jouw sloopwerk zorgt ervoor dat er later weer nieuwe muren, badkamers en keukens opgebouwd kunnen worden. Natuurlijk houd jij tijdens het slopen rekening met veiligheid, probleemsituaties en afwijkingen. 

Functie-eisen

Jij weet van aanpakken en zwaar werk is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast heb jij je rijbewijs B en je VCA-certificaat (of bent bereid deze te behalen op kosten van Abiant. 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Groningen en is uitgegroeid tot een groot afbouwbedrijf. Het bedrijf kenmerkt zich door het totaalpakket aan werkzaamheden dat ze hun klanten kunnen aanbieden. Naast het sloopwerk en traditionele stukadoorswerk kunnen ze ook het tegelwerk, spackwerk en de aanleg van cementdekvloeren uitvoeren.   

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd bij een groot en veelzijdig bedrijf in de afbouwsector. Daarnaast bieden we jou:

  • salaris conform cao tussen de € 13,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding

Wil jij snel aan de slag als sloper? Dan vragen we jou om op deze vacature te reageren voor 18 juli. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature van 'sloper'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via