Vacature: Hovenier onderhoud

  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een echte vakman in het groen? Wil jij aan de slag als hovenier voornamelijk in het onderhoud? Dan hebben wij een mooie baan voor jou bij onze opdrachtgever in de omgeving van Burgum.

Als hovenier voer jij alle voorkomende werkzaamheden in het onderhoud uit. Jouw werkzaamheden zijn onder andere maaien, schoffelen, snoeien en het opruimen van tuinafval. Je zorgt er iedere dag voor dat tuinen en perken er weer keurig bij liggen. Bij voorkeur heb je werkervaring als hovenier.

Functie-eisen

  • werkervaring als hovenier in het onderhoud
  • rijbewijs BE (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een allround hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen en groenvoorzieningen.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie. Je werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, in het weekend ben je lekker vrij.  Jouw salaris is conform de cao Hoveniersbedrijf tussen de €11,77 en €13,00 bruto per uur.

Ben jij de groene vakman die we zoeken? Reageer dan op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature ‘’hovenier onderhoud’’? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 220440. Graag ontvangen we uiterlijk 12 juli jouw sollicitatie.

Deel deze vacature via