Vacature: Afwasser

  • Salaris Tussen € 6,- en € 10,-
  • Standplaats Earnewâld
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Houd jij je hoofd boven water bij de stapels afwas die jij aangeleverd krijgt door de bediening? Kom dan deze vakantieperiode werken als afwasser in Earnewoude. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Als afwasser heb jij een verantwoordelijke functie in de keuken. Je sorteert de vuile vaat en zet het in rekken in de vaatwasser. Vervolgens zet je de vaatwasser aan op het juiste programma. Na enkele minuten is de vaatwasser klaar en zet je de schone vaat op de juiste plek weer terug. In het hoogseizoen kan het erg druk zijn, waardoor jij als afwasser geen moment hoeft stil te staan. Naast het opruimen en schoonmaken van de vaat, kun je ook enkele werkzaamheden in de keuken oppakken. Denk hierbij aan het opmaken van borden voor maaltijden of bijvoorbeeld het bereiden van salade. Heb je geen ervaring in de (spoel)keuken? Geen probleem, jouw collega's helpen je graag de werkzaamheden onder de knie te krijgen. 

Functie-eisen

  • stressbestendig
  •  in het weekend (zaterdag en/of zondag) en op feestdagen beschikbaar 
  • in de bouwvak beschikbaar 

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een gezellige horecagelegenheid in Earnewoude. Je komt te werken in een team met ongeveer 20 collega's in de keuken, bediening en snackbar. 

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie voor minimaal 8 uren per week en daardoor ideaal te combineren met bijvoorbeeld studie. Jouw werktijden zijn van 12:00 uur tot ongeveer 21:00 uur. Kortere diensten zijn bespreekbaar. Wanneer je de middag en avond werkt voorziet onze opdrachtgever je van een goede maaltijd. Daarnaast zorgt onze opdrachtgever ervoor dat wanneer je een avonddienst hebt gewerkt, dat je wordt thuisgebracht, indien je (nog) niet in het bezit bent van eigen vervoer. 

Jouw salaris zal conform de CAO Horeca tussen de €6,29 en €10,48 bruto per uur zijn. Het exacte loon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Ben jij de afwasser die wij zoeken? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via 0512 220440. Solliciteren kan tot 12 juli. 

Deel deze vacature via