Vacature: Kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met de grond-, weg- en waterbouw en wil jij aan het werk bij een mooi bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Kom dan werken bij een van onze opdrachtgevers als kraanmachinist!

Je start de dag met je collega’s onder het genot van een kop koffie, samen gaan jullie de werkzaamheden voor die dag bespreken om vervolgens aan de slag te gaan. Omdat we voor diverse opdrachtgevers op zoek zijn naar ervaren kraanmachinisten zijn de mogelijkheden van elkaar verschillend. Zo zijn wij op zoek naar Kraanmachinisten voor in de kabels en/of leidingen maar ook voor in het grondverzet, spoor-, en waterbouw.

Functie-eisen

  • ervaring al kraanmachinist 
  • collegiaal
  • eigen vervoer

Ben je niet in het bezit van deze certificaten of zijn ze niet meer geldig? Geen probleem, als jij bereid bent om cursussen te volgens dan zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden bij Abiant en onze opdrachtgever!

Over het bedrijf

Als echte vakman/vrouw werk je op verschillende locaties in Noord-Nederland. Onze opdrachtgevers hebben een uitgebreid machinepark. Je kunt dus ingezet worden op verschillende kranen, dit kan variëren van een 2 tons minikraan tot een 30 tons mobiele- of rupskraan! Je gaat aan het werk met collega's die gekwalificeerd zijn voor hun werk. Een ploeg waarin veel ervaring aanwezig is. Onze opdrachtgevers hebben een uitgebreid machinepark dat van de nieuwste technieken is voorzien. Het werkgebied is voornamelijk in de drie noordelijke provincies.

Wat wij bieden

Jouw salaris wordt gebaseerd op basis van je kennis en ervaring die je meebrengt en ligt tussen €11,- en €16,- bruto per uur conform de cao LEO. Wanneer je overwerkt ontvang je een overwerkvergoeding van 30% boven op je normale uurloon. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,17 per kilometer. Om jou optimaal in te zetten biedt Abiant opleidingen en cursussen aan wanneer dit nodig is.

Ben jij de kraanmachinist die we zoeken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 12 juli tegemoet! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature kraanmachinist? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via