Vacature: Straler/Spuiter

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zijn straal- en coating werkzaamheden helemaal jouw ding? Lees dan snel verder!

Als straler/spuiter ben jij verantwoordelijk voor al het straal- en coatwerk binnen het bedrijf. Je loopt dus het gehele proces van stralen tot spuiten door.
Dit houd in dat je het product controleert op de constructie en voorbereid op het spuitwerk. Je moet hierbij denken aan lasnaden, beschadigingen etc. Wanneer het product is goedgekeurd maak je deze schoon om er vervolgens mee aan de slag te gaan.
Als alle voorbereidende werkzaamheden zijn gedaan wordt het product naar de spuitcabine gebracht waarna de eindfase van start gaat en het product door jou wordt gespoten. 

Functie-eisen

  • bij voorkeur ervaring of bereidheid om het vak te leren
  • bij voorkeur vca

Over het bedrijf

Voor een opdrachtgever in de regio Scheemda zijn wij op zoek naar stralers/spuiters ter ondersteuning van het huidige team.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie aan die bij wederzijds goedvinden voor langere tijd is. Heb je nog geen ervaring maar wil je het vak wel heel graag leren? Dan komen wij ook graag met jou in contact.
Je bruto uurloon ligt tussen de € 12,98 en € 16,30 conform cao metaal en techniek en is afhankelijk van jou leeftijd en ervaring.

Ben jij de straler/spuiter waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 14 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'straler/spuiter'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15. 

Deel deze vacature via