Vacature: Vakantiewerk schoonmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 7 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

Wist je dat de schoonmaak cao gigantisch is gestegen? Mooi verdienen deze vakantie, als 17 jarige verdien je namelijk al € 9,46 bruto per uur. Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zoeken wij een gedreven schoonmaker die vanaf maandag 20 juni tijdelijk wil invallen in verband met vakanties. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Voor een kantoorpand in Heerenveen zoeken we een gedreven schoonmaker die er voor zorgt dat alles er tiptop uit ziet! De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het bedrijf wordt dagelijks veel bezocht dus het is belangrijk dat het schoon is. Het is belangrijk dat jij secuur bent en dat je zelfstandig kunt werken. De vaste schoonmaker is 3 weken op vakantie en daarom hebben we jou deze weken hard nodig! Je kunt starten op 20 juni tot en met 6 juli. Wellicht is er daarvoor nog sprake van een korte inwerkperiode. 

Je gaat aan de slag op maandag en woensdag, je hebt 3,25 uur per keer de tijd en het werk moet voor 18:00 klaar zijn, je hebt dus enige vrijheid om de tijden in de middag zelf in te delen. Het is een fijne werkplek en je zult je er gelijk thuis voelen!

Functie-eisen

  • woonachtig in Heerenveen (omgeving)
  • beschikbaar op maandag en woensdag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf met verschillende opdrachten door het hele land. Ze handelen snel en gaan altijd voor het beste resultaat.  Door de korte lijnen en de goede communicatie weet je daarom altijd waar je aan toe bent! De voorvrouw is erg enthousiast en staat altijd klaar voor vragen en problemen. Darnast zorgt het bedrijf er voor dat je goed wordt ingewerkt en over de juiste spullen beschikt.

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag op maandag, woensdag en vrijdag. Het betreft een dienstverband voor ongeveer 3 weken. De baan is eventueel ook prima te combineren met school of een andere baan, die wij eventueel ook voor je kunnen zoeken! Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf, een richtlijn is onderstaande tabel. Hierboven op krijg je nog vakantiegeld en daarnaast bouw je ook nog vakantie uren op.

  • 17 jaar € 9,46
  • 18 jaar € 10,06
  • 19 jaar € 10,65
  • 20 jaar en ouder € 11,83

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Vakantiewerk schoonmaker in Heerenveen? Solliciteer dan voor 6 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Vakantiewerk schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via