Vacature: Gevelreiniger

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Wil jij graag werken op meerdere plekken op 1 dag? Dan is dit net wat! Als gevelreiniger ga je van klus naar klus en ben je verantwoordelijk voor het reinigen van fabrieken en bedrijfspanden. Heerlijk, lekker buiten en flink de handen uit de mouwen steken! Het leuke van dit werk is dat je met een team aan de slag gaat.

In de functie als gevelreiniger is het aan jou om de fabrieken en bedrijven weer als nieuw te laten lijken. Je bent verantwoordelijk voor een grondige, hygiënische reiniging. Dit doe je gelukkig niet alleen, samen twee tot vier collega's ga je ter plaatse. Je kunt voor langere tijd 40 uur per week aan de slag binnen het bedrijf. Deze klussen zijn voornamelijk inde omgeving van Heerenveen en Drachten, bij voorkeur woon je in deze omgeving. Het is een leuke job en je kunt al snel instromen. Voor deze functie is ervaring niet nodig, wél ben je super gedreven en ben je een echte doorzetter die graag bij dit nuchtere friese bedrijf aan het werk gaat.

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • geen hoogtevrees
  • VCA certificaat (of bereid deze te halen op kosten van Abiant) 
  • Rijbewijs B (bij voorkeur)

Over het bedrijf


Onze opdrachtgever is gevestigd in Friesland, ze zijn sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste - als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheidt zich door de kernwaarden: vakkundig, betrouwbaar en teamwork. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden. Ondanks dat het bedrijf in Friesland zit werken ze veelal in het midden van het land.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 40 uur in de week bij een schoonmaakbedrijf uit Joure. Ze zijn op zoek naar een vaste medewerker die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform de schoonmaak cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 13,- tot € 14,- bruto per uur. 

Ben jij die enthousiaste leerling die wij zoeken en wil je graag aan het werk als gevelreiniger? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voor 15 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'gevelreiniger'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via