Vacature: Hulpkracht in de Viskar

  • Salaris Tussen € 4,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Twijzel
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor op de zaterdag! Voor de komende periode zijn we op zoek naar enthousiaste hulpkrachten in de viskar. Die niet vies is om een vis schoon te maken, te fileren en het leuk vinden om klanten blij te maken.

Als hulpkracht in de viskar verricht je alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. de verkoop van een breed assortiment verse vis en het klaar maken van de visgerechten.  
Je staat altijd met zijn tweeën in de viskar, op de zaterdag wordt de viskar altijd druk bezocht door vis liefhebbers. Je bent niet bang om met klanten te spreken en ze te adviseren over welke vis ze kunnen kiezen.
Je verpakt de producten in de gewenste porties, weegt het af en rekent af met de klant. Bij je taken hoort o.a. visbewerkingen, assisteren bij het (op)maken van visgerechten, visschotels, visbakken en ook het schoonmaken van de viskar hoort daarbij
Ben jij een starter? Dan is dit geen probleem. Hoe je een vis moet fileren, schoonmaken en portioneren, wordt je allemaal door enthousiaste collega's uitgelegd en krijg je de tijd om dit te leren. 

Functie-eisen

  • Zaterdag beschikbaar
  • Servicegericht en gastvrij
  • Stressbestendig
  • Je presteert op je best als het druk is
  • Enthousiast

Over het bedrijf

De viskar staat elke zaterdag in Damwald en het is een komen en gaan van (vaste) gasten die een haring komen happen of een lekker visje komen eten. De viskar wordt goed bezocht en het is er altijd gezellig. Zij hebben een groot assortiment aan verse vis. Met veel passie bereiden zij het lekkers voor u klaar!

Wat wij bieden

Een leuke werkplek waar ruimte is voor ontwikkeling en om nieuwe dingen te leren. Een aantrekkelijk salaris conform de horeca CAO. Het salaris zal tussen € 4,19 en € 11,00  bruto per uur zijn, afhankelijk van je leeftijd ervaring.

Ben jij de hulpkracht in de viskar die wij zoeken? Krijg je energie van deze vacature en herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via onze website. Wees er snel bij, we zoeken tot 15 juli! Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau op 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via