Vacature: Machinist mobiele kraan

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Noardburgum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Met jouw vaardigheden en enthousiasme krijg je alles voor elkaar met behulp van de mobiele kraan. Wanneer het nodig is vind je het geen probleem om even uit te stappen en de schep in de hand te nemen. Voel jij je aangesproken en woon je in de buurt van Veenwouden? Dan past deze vacature bij jou.

Met de mobiele kraan (15/16 tonner) verricht je grondverzetwerkzaamheden bij bijvoorbeeld het uitgraven van bouwprojecten, het leggen van riolering en drainage, de aanleg van tuin- of opritbestrating en de aanleg van een zwembad of vijver. Je beschikt over genoeg kennis en ervaring om de genoemde grondverzetwerkzaamheden eventueel zelfstandig te kunnen uitvoeren.

Functie-eisen

  • gemotiveerd en enthousiast
  • VCA-certificaat
  • aantoonbare ervaring met de mobiele kraan

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf uit de regio van Veenwouden. De opdrachtgever voorziet jou van het beste materiaal zodat jij je werkzaamheden zo effectief en efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Het personeel bij de opdrachtgever is enthousiast en gemotiveerd, de eigenaar vindt het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat. Projecten bevinden zich altijd in de drie noordelijke provincies.

Wat wij bieden

Het salaris is conform de cao: 'Groen Grond & Infrastructuur en ligt tussen de € 12,- en € 16,- per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en de werkzaamheden zijn voor een langere periode. Zie jij jezelf al zitten op je mobiele kraan? Dat is een goed teken! Twijfel niet langer en reageer op de vacature voor 15 juli.

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Machinist mobiel kraan'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via