Vacature: Servicemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker en heb je enig technisch inzicht? Wil jij graag je salaris verdienen met onder andere autorijden? Dan is de vacature servicemedewerker in Beilen jou op het lijf geschreven!

Als servicemedewerker ga je op basis van een vooraf bepaalde route zelfstandig op pad door Noord Nederland. Je rijdt langs bushokjes, tankstations en informatiezuilen om reclameposters en affiches te vervangen. Als servicemonteur controleer je de staat van de reclameobjecten en maak je deze objecten schoon. Daarnaast doe je ook lichte technische onderhoudswerkzaamheden en verwissel je de affiches of reclamedoeken. Tot jouw werkzaamheden behoort tevens het bevestigen van diverse displays en stickers op verschillende ondergronden. De route en werkzaamheden kun je inzien op de verkregen smartphone. De servicemedewerker waar wij naar op zoek zijn is in staat om de benodigde administratie op een nauwkeurige wijze uit te voeren. Daarnaast weet je van aanpakken, ben je representatief en weet je op een nette wijze met de aanwezige mensen te communiceren.

Je gaat gemiddeld 2 dagen van de week zelfstandig op pad om de reclamewissels uit te voeren. Per dag verwissel je tussen de 80 en 100 posters. De overige 3 dagen van de week houd je je bezig met de onderhoud,- en schoonmaakwerkzaamheden aan de reclameobjecten. Gemiddeld stop je dan 35 keer per route. Jouw route loopt door de Noordelijke provincies waardoor je de ene dag in de kop van Friesland werkzaam bent en de andere dag in de stad Groningen.

Functie-eisen

  • in het bezit van rijbewijs B
  • fulltime beschikbaar
  • technisch inzicht
  • aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever met meerdere vestigingen in het land. Vanuit deze vestigingen worden diverse objecten in het land beheert zoals bushokjes, informatiescreens en tankstations. Ook richten zij zich op reclameartikelen in de detailhandel en mobiliteitsservice.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkplek in een jong en dynamisch team. Na enige tijd werken ontvang je vanuit de opdrachtgever een kledingpakket. Je ontvangt een marktconform salaris tussen de € 10,50 en € 11,88 bruto per uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Zie jij de vacature van servicemedewerker helemaal zitten? Reageer dan voor 26 juli op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature servicemedewerker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via