Vacature: Laat ons jou helpen bij het vinden van een (nieuwe) baan!

  • Salaris Tussen € 11,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Werken in de buitenlucht of juist binnen in de productie. Aanpakkerswerk of werk in de administratie. De bouw, het groen, de GWW, het transport, agrarisch, facilitair of de techniek: overal staan ze te springen om nieuwe medewerkers en daarom zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder naar deze vacature om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Bij Abiant zijn we doorgaans op zoek naar nieuwe medewerkers die aan de slag willen! Relevante werkervaring is hierin lang niet altijd een vereiste, wij vinden het belangrijker dat je beschikt over de juiste motivatie. We hebben onder andere werkzaamheden in de bouw, techniek, grond-, weg- en waterbouw, transport & logistiek, industrie & productie, groenvoorziening en agrarische sector. Staat jouw sector hier niet tussen? Reageer ook dan gerust op deze vacature, we kunnen altijd kijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Functie-eisen

Jij bent gemotiveerd, enthousiast en weet wat werken is. Jij staat open voor een nieuwe uitdaging en daar helpen we je graag bij verder. 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is veelal gevestigd in de omgeving van Bedum, waardoor veel werkgevers te bereiken zijn met een fiets of scooter. Voor sommige werkgevers is het bezit van een B-rijbewijs en/of eigen auto een vereiste. 

Wat wij bieden

Wij begeleiden je graag verder naar je (nieuwe) baan. Wanneer jij aan het werk gaat loopt de verloning via Abiant. Wanneer jij via Abiant bij een van onze opdrachtgevers werkt krijg jij uiteraard uitbetaald aan de hand van de cao die geldt voor het bedrijf. Daarnaast ontvang je ook reiskostenvergoeding conform cao en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op, zodat je ook gewoon lekker op vakantie kunt! 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die er zijn? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum, je kunt ons bereiken door te bellen naar 050 319 9630 of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via