Vacature: Opticien Pearle Opticiens

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Buitenpost
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als opticien is geen dag hetzelfde. Het is prachtig om je klanten te helpen aan perfect zicht! Advies geven, klanten helpen collega's ondersteunen je draait je hand er niet voor om. Voor de Pearle in Buitenpost zoeken we een ervaren opticien die voor onbepaalde tijd aan des slag wil. Wil je graag meer weten over deze super leuke vacature? We vertellen je graag meer zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

Als volwaardig opticien voer je oogmetingen uit, stel je de correcties vast, adviseer je klanten en help je ze bij de keuze van brilmonturen en brillenglazen. Naast jouw deskundige houding stel jij je op een klantvriendelijke manier op. Je bent dus iemand die energie krijgt van het goed adviseren van klanten en die het leuk vindt om de producten aan de man te brengen. Verder voer je lab-werkzaamheden uit conform de kwaliteitsnormen van de organisatie. Je rapporteert direct aan de bedrijfsleider en uiteraard werk je veel samen met je collega’s van het filiaal. De vacature is onstaan vanwege toenemende drukte. Er zijn volop kansen om voor onbepaalde tijd bij dit bedrijf te gaan werken! De vacature staat uit in Leeuwarden maar ook in Surhuisterveen zijn er mogelijkheden om al opticien aan de slag te gaan.

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Buitenpost
  • ook beschikbaar op vrijdagavond en zaterdag
  • opleiding tot opticien afgerond

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft verschillende vestigingen in Friesland, maar is voor de locatie Buitenpost op zoek naar een nieuwe collega. De Pearle is te herkennen aan hun groene logo. Het is een franchiser, dus super persoonlijk en er zijn korte lijntjes met de eigenaar. In totaal zijn er ongeveer 10 medewerkers werkzaam, op de vestiging waar jij komt te werken zijn er circa 5 medewerkers werkzaam. De Pearle is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. Een leergierige medewerker krijgt alle ruimte om meer over het vak te leren en zich verder te ontwikkelen. Sta jij te popelen om bij de Pearle aan de slag te gaan?

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 25 tot 30 uur per week. Als het dienstverband bevalt van beide kanten, dan kan je er voor onbepaalde tijd aan de slag. Jouw werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel, deze liggen tussen dinsdag en zaterdag. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op vrijdagavond en op zaterdagen te werken. Dit zal niet elke week voorkomen maar jullie zorgen er als team voor dat de diensten eerlijk worden verdeeld. Het loon is conform cao en komt op € 14,- à € 16,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag starten als opticien bij de Pearle? Solliciteer dan voor 16 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Opticien Pearle Opticiens? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via