Vacature: Allround logistiek medewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voor onze groeiende opdrachtgever zijn wij ter uitbreiding opzoek naar een allround logistiek medewerker. 

Tijdens je werk ga je je bezig houden met het controleren van de orders die binnen komen of verstuurd gaan worden. Omdat het in een specifieke branche is wordt er verwacht dat je nauwkeurig bent en accuraat, je houdt je dus strikt aan het protocol om de orders verder te verwerken. 

Je bent gedurende dag aan het werk met 1 directe collega, die door de snelle groei van het bedrijf het werk niet meer alleen kan doen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het controleren en versturen van orders.  Zodra het orderproces is afgerond gaat het protocol verder bij een andere internationale vestiging en zodra dit is goedgekeurd mag je de order verder verwerken in het magazijn.

We zoeken daarom een collega die accuraat kan werken en nog belangrijker is dat je kan omgaan met de waan van de dag, zonder dat je je taken uit het oog verliest. Heb jij ervaring in de medische logistieke branche en ben je ook nog eens handig met een elektrische pompkar? Ideaal! Want zo kan je gemakkelijk alle goederen verplaatsen en in de juiste stelling te plaatsen. Functie-eisen

  • Nauwkeurig kunnen werken
  • Proactieve houding
  • Interesse in de medische branche is een pré


Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever begeeft zich in de medische branche. De producten die zij leveren/ontwikkelen zijn bedoeld voor het proces in de orgaan donatie en transplantatie. Een interessante branche die zeker niet alledaags is en daarom juist uitdagend. Het bedrijf groeit snel, ze zijn innovatief en vooruitstrevend met name hierdoor is jouw komst om het team te versterken gewenst!

Wat wij bieden

Wij bieden een veelzijdige vacature waarbij geen dag hetzelfde is. Het bedrijf is groeiend en daarom is versterking in het magazijn erg gewenst. Je zal ingeschaald worden naar je ervaring, salaris ligt tussen €2000,- en €2500,- bruto per maand. Ben jij de proactieve allrounder in het magazijn die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jou inschrijving voor 8 juli 2022. Toch nog vragen neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via