Vacature: Logistiek administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Voor onze groeiende opdrachtgever zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een medewerker die kan ondersteunen bij het verwerken van orders. Onze opdrachtgever is werkzaam binnen de medische logistieke branche is en daarom wordt er verwacht dat je nauwkeurig bent en volgens protocol kan werken. Zij verwerken producten die van levensbelang zijn in de orgaantransplantatie. 

Jouw werkzaamheden bestaan uit het controleren van orders die binnen komen of verstuurd gaan worden. Wanneeer het orderproces op jullie vestiging is afgerond, gaat het protocol verder bij een andere internationale vestiging. Zodra je terugkoppeling krijgt dat het is goedgekeurd, mag je de order verder verwerken in het magazijn. Vanwege de internationale samenwerking is het een vereiste om een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal te hebben. Kan je goed samenwerken en ben je gefocust op jouw werk? Dan is dit zeker een geschikte baan voor jou! 

We zoeken een collega die accuraat kan werken en kan omgaan met de waan van de dag, zonder dat je de taken uit het oog verliest. Heb jij ervaring in de medische logistieke branche en ben je ook nog eens handig met een elektrische pompkar? Geen ervaring, maar herken jij jezelf wel in deze vacature? Reageer dan ook, zodat we tijdens een intake samen kunnen bepalen of dit een goede match voor jou is. 

Functie-eisen

  • Nauwkeurig kunnen werken
  • Proactieve werkhouding 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van de Engelse taal

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever begeeft zich in de medische branche. De producten die zij leveren/ontwikkelen zijn bedoeld voor het proces in de orgaan donatie en transplantatie. Een interessante branche die zeker niet alledaags is en daarom juist uitdagend. Het bedrijf groeit snel, ze zijn innovatief en vooruitstrevend met name hierdoor is jouw komst om het team te versterken gewenst!

Wat wij bieden

Wij bieden een veelzijdige vacature waarbij geen dag hetzelfde is. Het bedrijf is groeiend en daarom is versterking in het magazijn erg gewenst. Je zal ingeschaald worden naar je ervaring, salaris ligt tussen €2000,- en €2500,- bruto per maand. Ben jij de proactieve Logistiek medewerker  in het magazijn die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw reactie voor 26 augustus! 

Vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via