Vacature: Minikraanmachinist Winsum

  • Salaris Tussen € 1900,- en € 2750,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Winsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een minikraanmachinist met ervaring? Of heb je nog wat minder ervaring, maar wil je het vak wel graag leren? Dan komen we graag in contact met jou!

Als minikraanmachinist werk jij samen met de grondwerker om diverse werkzaamheden te verrichten rondom de aanleg van buizen, riolering, putten en kabels. Hierbij voer jij de werkzaamheden op de minikraan uit en ondersteun je de grondwerker wanneer dit nodig is. Jij kunt goed zelfstandig werken maar kunt ook goed samenwerken. Daarnaast denk je actief mee met de aanpak van het project en de te verrichten werkzaamheden. 

Functie-eisen

  • vca of bereid deze te halen
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • ervaring als minikraanmachinist

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Winsum en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de GWW. Het bedrijf doet onder andere aan machineverhuur met of zonder machinist, bestrating, grondwerk, riolering, houtbouw en levering van materialen. Bij het bedrijf heerst een prettige werksfeer waarbij de lijnen kort zijn. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als minikraanmachinist bij een bedrijf in de GWW in Winsum. Bij goed bevallen zijn de werkzaamheden voor langere tijd. Jij ontvangt een salaris conform de cao Groen, Grond en Infrastructuur tussen de € 1900,- en € 2750,- bruto per maand, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Zie jij het werk op de minikraan wel zitten? Reageer dan op deze vacature voor 21 juli, dan nemen wij snel contact met je op! Heb je nog vragen over de vacature 'minikraanmachinist Winsum' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via