Vacature: Landmeter Waterschap Noorderzijlvest

  • Salaris Tussen € 2521,- en € 3279,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor het Waterschap Noorderzijlvest zijn wij op zoek naar een ervaren landmeter. Verlies jij de kwaliteit van meetgegevens niet uit het oog en werk jij graag zelfstandig? Dan zoeken wij jou!

Als landmeter meet jij de gegevens in die nodig zijn voor het beheerregister. Dit doe je landmetingen uit te voeren op diverse plaatsen en later de gemeten gegevens te verwerken. Daarmee houd jij de mutaties die plaatsvinden in de Basisregistratie Grootschalige Topografie bij. Naast de werkzaamheden die je buiten uitvoert heb je dus ook taken richting de administratie van gegevens. Als Landmeter bij het Waterschap Noorderzijlvest werk je zelfstandig, in de buitenlucht in de provincie Groningen en werk je met GPS en Total Station. 

Waarom aan het werk bij Waterschap Noorderzijlvest?

Het Waterschap Noorderzijlvest is een innovatieve, gerenommeerde organisatie met een nuchtere instelling, waarbij een ons-kent-ons-gevoel het uitgangspunt is. 

Functie-eisen

  • jij kunt zelfstandig metingen uitvoeren met behulp van GPS en Total Station
  • bij voorkeur heb je een opleiding gedaan richting MBO-Geodivisie, civiele techniek of bouw
  • b-rijbewijs

Over het bedrijf

Waterschap Noorderzijlvest zorgt in een groot deel van Groningen, in Noord- en Midden-Drenthe en in een stukje Friesland voor veilig leven met water, schoon water, gezond water en voldoende water in elk seizoen. Ruim 300 medewerkers zijn dagelijks bezig om dit te realiseren, iedere medewerker in zijn eigen vakgebied en met zijn eigen passie. Als landmeter bij Waterschap Noorderzijlvest werk je in het team Informatisering en Automatisering bij het proces Afvalwaterketen en Digitalisering, met als standplaats Groningen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een tijdelijke functie bij het Waterschap Noorderzijlvest als landmeter. Hiervoor ontvang je een salaris tussen de € 2521,- en de € 3279,- per maand op basis van 36 uur per week, conform de cao Waterschappen. 

Ben jij de landmeter waar het Waterschap Noorderzijlvest naar op zoek is? Dan horen we graag zo snel mogelijk van jou, want jij kunt per direct starten met deze uitdagende baan! Je kunt op deze vacature reageren tot 1 juli 2022. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'landmeter Waterschap Noorderzijlvest'. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via