Vacature: Schoonmaker kantoren

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 3 uur
  • Standplaats Oosterwolde
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij tijd om 3 avonden in de week een kantoorpand in Oosterwolde schoon te maken?  Laat dan snel je gegevens achter bij deze vacature.

Op maandagavond, woensdagavond en vrijdagavond ga jij een kantoorpand in Oosterwolde schoonmaken. Tot jouw werkzaamheden behoren het afnemen van de bureaus, schoonmaken van het sanitair en de kantine en het reinigen van de vloeren. Per avond ben je ongeveer 1 uur tijd kwijt aan het schoonmaken van het pand. Bij voorkeur werk je van 17.00 uur tot 18.00 uur. Past later op de avond jouw beter? Dat is zeker te bespreken.  

Functie-eisen

  • woonachtig in Oosterwolde of directe omgeving
  • 3 avonden per week beschikbaar
  • beschikbaar na 17.00 uur

Over het bedrijf

De werkzaamheden worden uitgevoerd bij een kantoorpand in Oosterwolde.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een (bij)baan waarbij je in de avonduren kunt schoonmaken. Naast dit pand is het mogelijk jouw werkzaamheden te combineren met andere schoonmaakklussen in de omgeving. Voor deze werkzaamheden ontvang je een salaris conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast bouw je natuurlijk vakantiegeld en vakantiedagen op!

Haal jij binnenkort de dweil door dit kantoorpand in Oosterwolde? Reageer dan direct op deze vacature en ga zo snel mogelijk aan de slag. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'schoonmaker Assen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 728 000  

Deel deze vacature via