Vacature: Schoonmaker kantoorpand voor vast

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 11 uur
  • Standplaats Wolvega
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij graag een vast schoonmaakpand voor onbepaalde tijd? Woon je daarnaast in de direct omgeving van Wolvega en ben je gek op schoonmaken? Dan hebben wij een super leuke vacature voor jou! Wil jij graag deel uit maken van dit enthousiaste schoonmaakteam?

Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het stoffen, moppen, stofzuigen en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Je gaat aan de slag met 2 collega's samen pakken jullie het hele gebouw aan. Snelheid is hierbij belangrijk maar kwaliteit is hierbij het allerbelangrijkste schoon moet immers wel echt schoon zijn! Je kunt aan de gang om 17:00, in totaal heb je 2 uur en 10 minuten de tijd om de boel aan kan te maken. Je kunt starten per 1 Augustus, wellicht is er daarvoor nog sprake van een korte inwerkperiode. Mocht je extra uren willen kijken ze ook nog graag mee naar andere projecten in de omgeving.

Functie-eisen

  • enthousiast 
  • woonachtig in de omgeving van Wolvega

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf wat veelal opdrachten heeft in het noorden van Nederland. Ze vinden het belangrijk dat de schoonmaakploeg een belangrijk onderdeel is van het desbetreffende bedrijf. Daarom maken schoonmakers uit het team van onze opdrachtgever veelal onder kantoortijd schoon. Ze hebben inmiddels een aantal jaren ervaring en ze gaan vol passie aan de slag! Met een enthousiast team naar een schitterend schoon resultaat.

Wat wij bieden

Je gaat parttime aan de slag. Het aantal uren is dus in overleg. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen de € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Wolvega, omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden! 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Wolvega? Solliciteer dan voor 17 juli. Heb je nog vragen over de vacature ' schoonmaker kantoorpand voor vast '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via