Vacature: Allround timmerman renovatie

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Herstel- en renovatiewerkzaamheden uitvoeren bij allerlei verschillende klanten waardoor je een afwisselend takenpakket hebt. Werken bij particulieren en bedrijven? Lees dan verder!

Als allround timmerman renovatie heb jij een afwisselend takenpakket, waarbij je zowel voor particulieren als bedrijven werkt. In jouw werkzaamheden voer je vooral herstel- en renovatiewerkzaamheden uit. Onder andere het vervangen van tegels, lood-, hang- en sluitwerk, het afhangen van deuren en het herstellen van schades behoren tot jouw werkzaamheden. Omdat je bij veel verschillende mensen over de vloer komt en verschillende klussen uitvoert heb jij bij onze opdrachtgever een afwisselende baan. 

Functie-eisen

Jij beschikt over een zelfstandige werkhouding en aantoonbare ervaring als timmerman of een opleiding richting timmerman. Daarnaast:

  • heb jij je Vca-certificaat of ben e bereid deze te halen
  • bezit jij je rijbewijs B

Over het bedrijf

Het bedrijf staat bekend om de uitdrukking: 'Vakwerk is mensenwerk', en hier staan ze ook echt voor. Zodra je bij het kantoor binnenloopt voel je je direct welkom geheten door het kleine en hechte team. De projecten richten zich vooral op herstel van bevingsschade, renovatie en nieuwbouw. Daarnaast maakt het bedrijf diverse soorten en formaten kozijnen in hun eigen werkplaats.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie als allround timmerman renovatie. Daarnaast bieden we jou:

  • salaris tussen de € 14,- en € 20,- bruto per uur, dit is conform cao en afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding

Is de vacature 'allround timmerman renovatie' echt iets wat bij jou past? Dan komen we graag snel in contact met jou! We vragen je om op deze vacature te reageren voor 30 juli. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'allround timmerman'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via