Vacature: Oproepkracht belader

  • Salaris Tussen € 9,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Blijham
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij flexibel inzetbaar en op zoek naar een (bij)baan ? Dan is wellicht de functie van oproepkracht belader wat voor jou!

Voor een organisatie die afval inzamelt zijn wij op zoek naar beladers die willen bijspringen in de functie van oproepkracht belader.
Als oproepkracht belader zorg je er samen met je collega's voor dat al het afval langs de straten tijdig wordt opgeruimd. Omdat er meerdere routes gereden worden zijn je werkzaamheden heel divers. De ene keer haal je afgedankte elektrische apparaten op en de andere keer haal je oud papier op.

De routes die verdeeld worden vinden over het algemeen op de maandag en/of donderdag plaats. Je inzetbaarheid verschilt per week, het is dus echt een baan op oproepbasis. Dus heb jij nog tijd over of ben je bijvoorbeeld al met pensioen en wil je af en toe nog aan de slag? Reageer dan snel! 

Functie-eisen

  • je bent flexibel inzetbaar op de maandag en/of donderdag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een laagdrempelige organisatie met een sociaal karakter van middelgrote omvang.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan op oproepbasis. Het is dus een baan die goed te combineren is met je studie of wanneer je al met pensioen bent.De hoogte van je salaris hangt af van je leeftijd en ervaring. Het salaris ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur conform cao GEO, tevens krijg je een reiskostenvergoeding.

Ben jij de gemotiveerde oproepkracht die wij zoeken? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar voor 17 juli! Voor vragen of meer informatie over deze vacature 'oproepkracht belader' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15

Deel deze vacature via