Vacature: Kok tapasrestaurant

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een gemotiveerde zelfstandig werkend kok en wil jij graag mee bouwen aan een fantastische tapaszaak? Dan ben je hier aan juiste adres! Voor een tapasrestaurant in Lemmer zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok met een gedreven en gemotiveerde instelling. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Je zult als kok komen te werken in een enthousiast en dynamische team. Je werkt in het reguliere segment waarbij gerechten uit verse ingrediënten en of door leveranciers voorbewerkte producten worden samengesteld. In de keuken van het bedrijf werk jij nauw samen met de eigenaar en kwaliteit staat voorop! De gerechten bestaan uit voornamelijk klein gerechten die gecombineerd kunnen worden!  Je werkzaamheden bestaan dus voornamelijk uit het bereiden van gerechten. De voorbereiden in het proces is erg belangrijk. Daarnaast is jouw doel elke dag dat de gasten iedere dag weer goed gevuld en tevreden naar huis gaan. Tevreden gasten betekenen voor jouw een geslaagde dag, hier haal je jouw energie uit. Daarnaast ben je ook bereid om het keukenteam de fijne kneepjes van het vak te leren en en staan jullie elke dag paraat voor tevreden gasten. Momenteel gaan ze uit van openingstijden van 12:00-22:00. Kortom volop mogelijkheden om weer aan de slag te gaan in de horeca!

Functie-eisen

  • creatief
  • ervaring als kok (bij voorkeur)
  • bereid om 's middags en/of 's avonds te werken (lunch of diner)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Lemmer. Het is een leuk en gezellig restaurant op een lekker druk plein! In de zomer zijn ze 7 dagen per week open en de klant is altijd koning. In de winter zijn ze enkel van donderdag tot en met zondag open. De eigenaren werken volop mee binnen het bedrijf en het leuke is dat het echt nog in de opstartfase zit! Er is dus van alles mogelijk binnen dit bedrijf. Je maakt deel uit van een hecht team en je komt hier op een werkplek waar je vele uurtjes kunt werken komend seizoen!

Wat wij bieden

Abiant biedt een baan voor gemiddeld 40 uur in de week bij een leuk en gezellige horeca gelegenheid in Lemmer. In de winter zijn er circa 30 uren beschikbaar, in de zomer word dit verder uitgebreid. Ze zijn op zoek naar een vaste kok die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform de horeca cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 12,- tot € 16,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als zelfstandig werkend kok in Lemmer? Solliciteer dan voor 20 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Zelfstandig werkend kok'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via