Vacature: Bouwplaatsmedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Denk jij dat je perfect op een bouwplaats zou passen? Als bouwplaatsmedewerker kun je snel groeien in salaris en word je gewaardeerd in het team. Een uitdagende combifunctie in de bouw is waar jij altijd al van gedroomd hebt! Durf jij de stap te wagen naar een nieuwe uitdaging? We denken en dromen graag met je mee.

Vanwege toenemende drukte is onze opdrachtgever per direct op zoek naar een nieuwe collega. Je bent werkzaam op de bouw en je vervoert de materialen die nodig zijn op de bouw. Zonder jou komen de materialen niet aan op de bouwplaats! Je bent dus een belangrijke speler in het team! Zodra het project klaar is rijd jij de vrachtwagen weer mee naar huis. Is het project nog niet afgerond? Dan ga je met de bedrijfsbus naar Lemmer en de volgende dag ook weer met de bedrijfsbus naar het project. Als bouwplaatsmedewerker heb je een leuke afwisselende functie, waarbij je op korte termijn kunt starten. Er is volop drukte en er word het jaarrond gewerkt. Je kunt er zeker van zijn dat je voor onbepaalde tijd aan de slag kunt wanneer het vanuit beide kanten goed bevalt. Geen rijbewijs C? Geen probleem! Er zijn volop mogelijkheden binnen het bedrijf dus ook als je geen C rijbewijs hebt willen we je van harte uitnodigen om de mogelijkheden met je door te nemen. 

Als je als bouwplaatsmedewerker aan de slag wilt, dan dien je in het bezit te zijn van een geldig VCA certificaat. Ben je niet in bezit van dit certificaat? Geen probleem! Wanneer je bereid bent deze alsnog binnen twee weken te behalen (op onze kosten), dan nodigen wij jou ook zeker uit om te solliciteren.

Functie-eisen

  • eigen vervoer naar Lemmer 
  • B rijbewijs (C heeft de voorkeur)
  • affiniteit met bouw

Over het bedrijf

Je zult je zeker welkom gaan voelen binnen dit bedrijf. Je komt te werken in een hecht team. Het team draait in groepjes van ongeveer 4 medewerkers. Bij onze opdrachtgever zijn ongeveer 35 medewerkers werkzaam. De opdrachtgever is een landelijke partij die jarenlange ervaring heeft met het bouwen van funderingen. Ze ontwikkelen zich snel en gaan altijd efficiënt te werk. Daarnaast willen ze graag voor een langdurige samenwerking aan gaan en investeren ook graag energie en tijd in hun nieuwe potentiële medewerker!

Wat wij bieden

Voldoe jij aan de eisen? Bij gebleken geschiktheid bieden we jou een jaarcontract. Het salaris voor deze functie is conform cao Bouw en bedraagt tussen € 12,09 en € 16,15 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Er is een staffel van toepassing. Je start in overleg op minimaal €12,09 na een half jaar werken zit je op €13,44 en na een jaar groei je door naar € 16,15 per uur. Daarnaast verdien je nog leuke toeslagen wanneer er sprake is van overwerk. Ook de vakanties zijn dik voor elkaar. Je hebt 4 weken bouwvakvakantie en 2 weken kerstvakantie.

Is het werk op de bouw jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 18 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Bouwplaatsmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.  

Deel deze vacature via