Vacature: Senior werkvoorbereider

 • Salaris Tussen € 2500,- en € 3200,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Gytsjerk
 • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Ben jij iemand met een goed overzicht en kun je goed planmatig werken? Krijg je energie van het goed voorbereiden en begeleiden van grote projecten? Heb je een vooruitziende blik en weet jij hoe je goed in contact blijft met de verschillende belanghebbende partijen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor een grote opdrachtgever in Friesland zoeken we een ervaren werkvoorbereider ter uitbreiding van het huidige team. Door de sterke groei van het aantal opdrachten hebben we jou nodig om de projecten rond Harlingen in goede banen te leiden. Als werkvoorbereider ben jij, binnen het projectteam een belangrijke schakel in de voorbereidingsfase van het project. Je denk mee in het bepalen van de meest efficiënte en veilige werkwijze, waarna jij de nodige werk- en V&G plannen opstelt. Daarnaast heb je een rol in het inkoopproces en het uitwerken van uitvoeringsplannen en tekeningen. Je maakt onderdeel uit van een team van werkvoorbereiders, die enthousiast samenwerken om de werken gestructureerd en procesmatig te begeleiden. Tijdens het gehele proces weet jij altijd precies waar het project zich bevindt en schakel je zowel met interne afdelingen als met externe partijen. Kortom jij bent het werk aan het voorbereiden, begeleiden en controleren zodat alles naar behoren verloopt. Een rol met veel verantwoordelijkheid en eigen inbreng. Op dit moment zijn de projecten rondom Harlingen en in de toekomst zullen de meeste projecten in de noordelijke provincies.

Functie-eisen

 • Je hebt een MBO/HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van Civiele Techniek
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent ondernemend, neemt verantwoordelijkheid en hebt een proactieve instelling
 • Ervaring met CAD/3D tekenprogramma is een voordeel
 • Je bent resultaatgericht, analytisch sterk en kostenbewust

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van grond-, weg-, waterbouw en de milieutechniek. Het bedrijf bestaat al meer als 100 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een absolute specialist. Het bedrijf heeft veel expertise zelf in huis waardoor elke uitdaging kan worden gerealiseerd. Het bedrijf staat voor een totale ontzorging, van ontwerp en advies tot en met realisatie en onderhoud. Een totaaloplosser van infrastructurele vraagstukken met de focus op innovatie, specialismen, duurzaamheid en kennisdeling. 

Infrastructuur is breder dan alleen de weg; infrastructuur is mobiliteit, is veiligheid, is het totaal van onze voorzieningen. Ontwikkelingen gaan steeds sneller, zijn omvangrijker en ingrijpender. De inzet van gemotiveerde en vakbekwame medewerkers is essentieel en vormt de schakel tussen deze uitdagingen en oplossingen. Degelijk en betrouwbaar. Een man een man, een woord een woord. Kortom een bedrijf wat vooruit gaat en veel tijd en energie steekt in het ontwikkelen van haar werknemers. Daarnaast zijn er door de brede kennis en verscheidenheid in opdrachten veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij bieden

 • Een gezond familiebedrijf met uitdagende projecten.
 • Marktconform salaris met 43 verlofdagen en een goede pensioenregeling.
 • Een ontwikkelingsprogramma, waardoor je je doorlopend kunt blijven ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om te profiteren van fiscaal aantrekkelijke regelingen, zoals bedrijfsfitness, fietsplan e.d.
 • Een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid
 • Bij goed bevallen kun je direct bij de opdrachtgever op contract starten

Ben jij de senior werkvoorbereider die wij zoeken? Krijg je energie van deze vacature en herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via onze website. We zoeken tot en met 20 juli dus wees er snel bij! Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau op 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via