Vacature: Schoonmaak bowlingcentrum en restaurant

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Lauwersoog
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Hier wil je werken! Word jij blij van een schone omgeving? Wil jij graag alles spik en span maken en hou je van variatie in je werk? Dan is dit het bedrijf waar jij past! 

Je gaat aan de slag als schoonmaak(st)er in een gezellig en veelzijdig bedrijf in het noorden van Groningen, op de grens van Friesland. De schoonmaakwerkzaamheden kunnen in het restaurant of cafetaria zijn, maar ook bij de bowlingbanen en eventueel het huis van de eigenaar. Bij interesse of ervaring is er ook ruimte om wat administratieve werkzaamheden te doen, maar dit is niet noodzakelijk. In die zin is iedere dag weer anders en maakt dit het een geweldige baan! Je flexibele houding is erg fijn, omdat het bedrijf in de weekend- en avonduren geopend is. Je kunt dus ook eens op een avond of weekend aan het werk zijn, maar dat is altijd in overleg. Het voordeel van deze baan is dat je veel zelf kan bepalen. 

Omdat het bedrijf veel toeristen trekt en veel leuke activiteiten te doen heeft, is er altijd wel werk aan de winkel. Er zijn dus altijd gezellige en vrolijke mensen om je heen. Wie wil dat nou niet?

Functie-eisen

  • actieve werkhouding
  • flexibele instelling

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een veelzijdig bedrijf waar plezier, ontspanning en genieten voor gasten voorop staat. Er is een bowlingbaan, restaurant, cafetaria en bootverhuur. Je komt te werken in een gezellig en vlot team met fijne collega’s. Een plek waar jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en waar er aandacht is voor jouw ontwikkeling door bijvoorbeeld scholing. Ook is het gevestigd in een prachtig natuurgebied. De ultieme werkplek, je doet wat je leuk vindt!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan waarbij je overleg flexibel ingezet kan worden. Voor deze werkzaamheden ontvang je een salaris conform cao Horeca tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast bouw je natuurlijk vakantiegeld en vakantiedagen op!

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Reageer dan via onze website voor 20 juli en wie weet ben jij binnenkort aan de slag. Heb je nog vragen of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via