Vacature: Allround medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende fulltime baan? In de akkerbouw sector staan wij te springen een veelzijdige akkerbouw medewerker! Laat jij ons zien dat je het in je hebt? Dan ligt een prachtige carrière in de akkerbouw voor jou in het verschiet!

Je gaat als medewerker akkerbouw aan het werk op een groot akkerbouw bedrijf in de omgeving van Spijk. Hier wordt gedurende het jaar pootgoed geteeld. Als medewerker akkerbouw ga jij helpen met verschillende werkzaamheden die hier te doen zijn. Denk daarbij aan het sorteren van aardappelen en het verplaatsen van aardappelkisten met de heftruck. Ook verricht je trekker werkzaamheden. Zo ga je ruggen frezen, aardappelen poten en rooien, en ga je kieper rijden.

Functie-eisen

  • Ervaring op de heftruck
  • Rijbewijs B & T

Over het bedrijf

Een akkerbouwbedrijf in de omgeving van Spijk

Wat wij bieden

We bieden jou een afwisselende fulltime functie voor de langere tijd waarin voldoende ruimte is om nieuwe dingen over het vak te leren. Uiteraard zijn een goede motivatie en een T-rijbewijs wel van belang om het werk te kunnen doen. Beloning vindt plaats volgens de cao Open Teelten. Het uurloon ligt tussen de €11,- en €14,- per uur, afhankelijk van jouw ervaring.

Lijkt het jou fantastisch om je als medewerker akkerbouw je verder te ontwikkelen bij dit akkerbouw bedrijf? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op. Je kunt reageren tot en met 21 juli. Voor vragen kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 2222.

Deel deze vacature via