Vacature: Parttime verkoopmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij beschikbaar om een aantal uren per week aan de slag te gaan bij de slagerij? Woon jij in de buurt van Joure en ben je dol op vlees? Dan is dit een super leuke parttime baan voor onbepaalde tijd. We zoeken namelijk een verkoopmedewerker slagerij die het liefst zo snel mogelijk al kan beginnen. Meer weten? Bel gerust voor meer informatie!

Voor een slager in de omgeving van Joure zoeken we een echte vleesliefhebber die graag aan de slag wil in de slagerij. Als verkoopmedewerker ben jij het aanspreekpunt voor alle klanten in de winkel. Jij staat de klanten vriendelijk te woord en adviseert de klanten over vlees. Daarnaast voer je eenvoudige snijhandelingen uit, verpak je diverse vleessoorten en zorg je dat de winkel er altijd schoon en netjes uit ziet. Klantgericht denken en handelen is zeer belangrijk. Je komt te werken in een hecht team en samen zorgen jullie ervoor dat alle producten netjes gepresenteerd worden en dat alle klanten meer dan tevreden de winkel verlaten. Je kunt circa 8 tot 24 uur per week aan de slag voor onbepaalde tijd. Omdat je werkt met machines is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar oud bent. Het zou mooi zijn als je in het weekend beschikbaar bent maar ook als je alleen door de week kunt werken horen we het graag.

Functie-eisen

  • minimaal 18 jaar oud
  • enthousiast
  • leergierig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat inmiddels bijna 40 jaar. Ze werken al een aantal jaren vol passie en liefde en het enthousiasme in de winkel spat er van af. Van je collega's kun je veel leren omdat het stuk voor stuk vakkrachten zijn. De vacature is ontstaan vanwege toenemende drukte. Jij komt erbij zodat jullie ook af en toe een weekendje vrij kunt nemen! De meeste collega's werken er tijdens hun gehele studie en sommigen gaan zelfs nooit meer weg! Er werken ongeveer 10 medewerkers binnen het bedrijf. Wordt jij de 11de?

Wat wij bieden

Het gaat om een parttime functie waarbij het rooster in overleg wordt gemaakt. Je kunt starten per direct. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10- tot € 11,- bruto per uur afhankelijk van je leeftijd. Maar goed werk wordt beloond, je salaris zal dus op korte termijn al kunnen stijgen. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag parttime aan het werk als verkoopmedewerker slagerij in de omgeving van Joure? Solliciteer dan voor 21 juli Heb je nog vragen over de vacature 'Parttime verkoopmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via