Vacature: Hovenier Donkergroen

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Tuinen aanleggen, planten en groenwerkzaamheden zijn dat dingen waar jij elke dag super enthousiast van wordt? En ben jij een vakman die niet terugdeinst voor een super gave uitdaging? Dat zoeken wij jou! Samen met je collega’s zorg jij vanaf een tekening voor dat de mooiste tuinen worden aangelegd. Dus ben jij een ervaren hovenier en wil jij graag bij een opdrachtgever aan de slag die het hele jaar rond werkt? Dan spreekt deze vacature je vast aan. Voor een opdrachtgever in de omgeving van Sneek zijn wij op zoek naar een hovenier.

Je werkzaamheden als hovenier zullen lekker divers zijn. Je zult zelfstandig en als team aan de slag gaan om tuinen te onderhouden en aan te leggen. Je zult nauw in contact zijn met de klant. Het is daarom belangrijk dat je klantgericht te werk gaat. Elke dag weer krijg je energie van een tevreden klant! Je werkt altijd binnen een enthousiast team dat wordt aangestuurd door een voorman. Als hovenier sta je in nauw contact met de voorman en samen met het team zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur een afgeronde MBO-opleiding groen
  • VCA-certificaat
  • B-rijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf wat landelijk actief is. Het bedrijf is onder andere actief in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de provincie Friesland zijn wij op zoek naar een allround hovenier die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten. Bij onze opdrachtgever zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen je functie.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de € 14,- en € 17,- bruto per uur zijn. Bij gebleken geschiktheid kun je voor langere tijd aan de slag en is er ieder seizoen werk bij onze opdrachtgever. Sta jij te popelen om als hovenier aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer dan voor 21 juli.

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Hovenier Donkergroen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via